Kikærtepålæg

Dette har længe været mit yndlingspålæg, og jeg har endnu ikke mødt nogen, som ikke kunne lide det. Det er oprindeligt en af mine veninder, der har fundet på opskriften, og dette her er så min version.

Ingredienser:
2 dåser kikærter (500 g kogte kikærter)
1 dåse majs (eller 300 g optøede fra frost)
100 g soltørrede tomater, groft hakket
1 lille løg, fint hakket
500 ml neutral sojayoghurt
2-3 fed hvidløg, pressede
1 bundt dild, hakket
1 tsk. paprika
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
peber

Fremgangsmåde:
Put kikærterne i en stor skål og blend nogle af dem med en stavblender. Det skal gerne blive til en grov masse, hvor nogle af kikærterne er hele, og nogle af dem er blendede. Put derefter alle de andre ingredienser i og bland det hele godt sammen.

Reklamer

5 kommentarer (+add yours?)

  1. Trackback: Inspiration til veganske madpakker | Mia Sommer
  2. Ann
    nov 30, 2016 @ 08:13:39

    Hej,
    Hvor lang tid kan det holde sig på køl. Ca 4 dage?

    Mvh. Ann

    Svar

  3. Allie
    apr 04, 2017 @ 12:45:11

    Hej Mia,
    Hvor lang tid kan kikærtepålæggen holde sig i køleskabet når den er lavet?
    Knus, Allie 🙂

    Svar

  4. Trackback: Kikærtepålæg – Det Veganske Køkken

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: