Bønnegryde

Ingredienser:
3 dåser bønner (f.eks. to dåser kidney-bønner og en dåse hvide bønner)
2-3 gulerødder
2 løg
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatkoncentrat
3 fed hvidløg
chilipulver/cayennepeber/frisk chili
grøntsagsboullion (1-2 terninger)
3-4 tsk. paprika
2 tsk. stødt spidskommen
salt og peber

Fremgangsmåde:
Skær gulerødderne i tern og hak løgene. Steg gulerødder og løg på panden (brug evt. lidt vand eller olie så det ikke brænder på) sammen med presset hvidløg, boullion, paprika, spidskommen og chili (brug så meget chili, som du kan lide).

Tilsæt bønner og tomat, når gulerødder og løg er tilstrækkeligt bløde. Lad det simre nogle få minutter og smag til med salt og peber.

Retten spises f.eks. i tacoskaller eller i tortillias sammen med guaccamole og andet grønt. Kan også spises sammen med brune ris og brød.

Advertisements

4 kommentarer (+add yours?)

  1. Trackback: Tortillias « Mia Sommer
  2. Trackback: Bønnegryde med ris « Mia Sommer
  3. Anette
    sep 01, 2016 @ 14:11:21

    Hej hvor mange personer er opskriften på bønnegryde beregnet til?

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: