Dadelkugler

Disse dadelkugler smager ligeså godt som traditionelle havregrynskugler, men i modsætning til havregrynskugler indeholder de ikke smør og tilsat sukker, så de kan spises med god samvittighed. Min ældste søn har flere gange haft dem med i børnehave og delt ud i forbindelse med fødselsdag, og de har været et hit hver gang.

Cirka 40 stk.

Ingredienser:
1 pakke friske dadler (ca 650 g)
200 g mandler
1 dl kokosmel (plus ekstra til at rulle dem i)
cirka 2 spsk. kakaopulver

Fremgangsmåde:
Blend mandlerne fint og put dem i en stor skål. Fjern stenene fra dadlerne og blend dem godt.

Bland mandler, dadler, kokosmel og kakaopulver grundigt. Hvis massen er meget tør, tilsæt da et par spsk. vand.

Form dadelmassen til kugler og rul dem efterfølgende i kokosmel.

Dadelkuglerne smager bedst, når de har været på køl.

Reklamer

3 kommentarer (+add yours?)

  1. Mona Steffensen
    dec 22, 2012 @ 17:54:12

    Tak for din dejlige veganske madblog. Har lige lavet dadelkugler, de smager dejligt og jeg glæder mig til at forære min veganske søn et glas dadelkugler i julegave.
    Næste projekt er dine jødekager, som jeg er meget spændt på. Rigtig god jul.

    Svar

    • miasommer
      jan 10, 2013 @ 13:55:05

      Mona, mange tak for din positive kommentar! Jeg elsker også dadelkugler, og det samme gør min søn. Jeg håber, at det gik godt med jødekagerne.

      Svar

  2. Trackback: Vegansk fødselsdagsfest | Mia Sommer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: