Jordbærkage

Denne jordbærkage er nem, hurtig og super lækker. Den kan spises uden pynt, men cremen og jordbærene er virkelig prikken over i’et, så snyd ikke dig selv for det i denne jordbærtid.

Ingredienser:
300 g mel
150-200 g sukker
2 stk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
1 dl rapsolie
1 dl sojamælk
1 spsk. citronsaft
200 g jordbær, friske eller frosne (ca. 14 stk.)
Pyntes med kagecreme og friske jordbær

Fremgangsmåde:
Bland de tørre indgredienser grundigt.

Blend jordbærene og bland dem derefter med olien, sojamælken og citronsaften.

Bland det våde og det tørre og put dejen i en springform.

Bages ved 180 grader (almindelig ovn) i 30 minutter.

Lad kagen køle af og pynt den derefter med kagecreme og friske jordbær. De fleste pulvercremer er veganske og kan piskes med sojamælk i stedet for komælk. Brug 4 dl sojamælk i stedet for 5 dl (som anbefales på pakkerne), da cremen bliver tykkere, når man bruger mindre væske. Stil kagen i køleskabet og spis den, når den er kold.

Advertisements

1 kommentar (+add yours?)

  1. veganrebel
    Jul 05, 2011 @ 19:12:02

    Den ser lækker ud!

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: