Gulerodskage med nødder, rosiner og ananas

Jeg kan godt lide kager! Men jeg kan ikke lide at føle mig usund, efter jeg har spist, så mit mål var at lave en lidt sundere kage uden at gå på kompromis med smagen. Det er lykkedes med denne kage, der indeholder masser af sunde ingredienser og intet tilsat fedt.

Ingredienser:
200 g brun farin
200 g hvedemel
100 g grahamsmel (fuldkornshvedemel)
1 spsk. kanel
1 spsk. vaniljesukker
1 spsk. bagepulver
1,5 tsk. natron
50 g valnødder, groft hakket
50 g rosiner
100 g reven gulerod
4 ananasringe (ca. 160 g) i tern
150 g æblemos
1,5 dl sojamælk

Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser grundigt. Tilsæt derefter resten af ingredienserne og put dejen i en kageform.

Bag kagen i cirka 30 minutter ved 180 grader almindelig ovn.

Tip:
Tilsæt evt. flere valnødder og/eller chokoladestykker til dejen. Kagen smager bedst afkølet, så opbevar den i køleskab.


Reklamer

4 kommentarer (+add yours?)

  1. mytreatlife
    jul 27, 2011 @ 13:21:02

    Laekkert:-)

    Svar

  2. Helle
    jan 22, 2017 @ 14:46:36

    Kan jeg erstatte æblemos med noget?

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: