Oliventapanade

Super nemt og lækkert pålæg!

Ingredienser:
230 g sorte oliven uden sten
100 g soltørrede tomater
½ dl rapsolie
1 stort fed hvidløg, presset

Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne grundigt.

Tip:
Hvis oliventapanaden skal være mindre fed, kan en del af olien udskiftes med vand.

Advertisements

2 kommentarer (+add yours?)

  1. Mette
    Oct 13, 2012 @ 15:40:01

    Den er virkelig god..:-) Endnu en rigtig god opskrift fra din blog er afprøvet:-)

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: