Ciabatta-pizza med kartoffelbåde

Dette er en alternativ form for pizza, som er meget nem og hurtig at lave. Man skal sådan set bare halvere et brød og putte den slags fyld på, som man bedst kan lide.

Ingredienser:
ciabattabrød (eller andet aflangt brød)
tomatkoncentrat
tomater
squash
peberfrugter
løg
jalapenos
hvidløg
tørret basilikum
salt og peber

kartofler

evt. guacamole* eller ketchup

*https://miasommer.wordpress.com/2011/07/04/guacamole/

Fremgangsmåde:
Skær kartoflerne ud i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Hæld lidt olie over kartoflerne og drys med groft salt. Bages 15-20 minutter ved 200 grader varmluft.

Halvér et aflangt brød på midten (evt. et ciabattabrød). Smør tomatkoncentrat på. Pres hvidløg udover tomatkoncentraten. Kværn salt og peber på.

Placér tomatskiver, squashskiver, løgringe, peberfrugtringe og jalapenos på brødet. Drys til sidst med basilikum. Bages 10-15 minutter ved 200 grader varmluft.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: