Pålæg af linser og gule ærter

Ingredienser:
100 g røde linser
100 gule ærter (tørrede)
350 ml vand
1 boullionterning
2 fed hvidløg, pressede
2 spsk. citronsaft
2 spsk. rapsolie
½ tsk. chilipulver
godt med peber

Fremgangsmåde:
Skyl linser og gule ærter. Kog dem i 350 ml vand sammen med en boullionterning i 20 minutter. Lad massen køle af, og hæld ikke det overskyende vand fra, da massen bliver tykkere, når den køler af.

Put alle ingredienserne i en blender og blend godt, indtil pålægget har en cremet konsistens.

(Rugbrødsmaden på nederste billede er pyntet med lucernespirer).

Reklamer

1 kommentar (+add yours?)

  1. La Bella Vie - Lykke, Leverpostej Og Laksko
    maj 20, 2013 @ 14:19:58

    Super lækker opskrift. den vil jeg prøve af på mine børn i børnehaven.

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: