Rødbedehummus

Ingredienser:
400 g tørrede kikærter (850 g udblødte og kogte)
3 fed hvidløg, pressede
3 spsk. tahin
4 spsk. citronsaft
2 tsk. salt
200 g syltede rødbeder
3 dl kogevand
2 spsk. rapsolie

Fremgangsmåde:
Udblød kikærterne i vand i 8-12 timer. Skift vandet og kog dem cirka 40 minutter. Gem 3 dl af kogevandet. Lad kikærterne køle af.

Blend alle ingredienserne og spis hummusen på rugbrød eller andet brød.

Tip:
Dette er en stor portion hummus, så jeg vil anbefale at fryse den ned i mindre portioner, så er der nemt pålæg til en anden dag.

Advertisements

4 kommentarer (+add yours?)

  1. Trackback: Ærtehummus « Mia Sommer
  2. Trackback: Inspiration til veganske madpakker | Mia Sommer
  3. Trackback: En regnbue af mad | GRØNNERE
  4. Trackback: Vegansk fødselsdagsfest | Mia Sommer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: