Squashboller

Disse boller serverede jeg for familien i dag i anledning af min fødselsdag (som faktisk først er den 13/2). De indeholder bl.a. squash og havregryn, og de er særligt lækre, fordi de er meget bløde!

Blomsterne er fra min kæreste 🙂

12 stk.

Ingredienser:
500 ml vand
50 g gær
1 spsk. salt
1 spsk. olie
1 squash, groft revet
100 g havregryn
900 g hvedemel

Fremgangsmåde:
Varm vandet, så det er “fingervarmt.” Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, squash, havregryn og mel.  Ælt dejen godt og tilsæt evt. lidt ekstra mel, hvis dejen er for våd.

Stil dejen til hævning 1 time et lunt sted tildækket af et viskestykke.

Ælt dejen igen og form den til 12 boller. Lad bollerne hæve tildækket ½ time.

Bages ved 200 grader i 13 minutter.

Advertisements

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Grøntsagssuppe med quinoa « Mia Sommer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: