Peanutpesto

Denne her peanut-persille-pesto er rigtig lækker, og den er forholdsvis billig at lave. Den kan bruges på mange forskellige måder – f.eks. som smørelse i pitabrød eller burger, sammen med pasta, som dip eller pålæg.

Giver 300 g pesto

Ingredienser:
150 g saltede peanuts
2 bundter persille
2 fed hvidløg
3 spsk. citronsaft
3 spsk. olie (f.eks. solsikke eller raps)
2 spsk. vand

Fremgangsmåde:
Blend det hele godt i en foodprocessor.

3 kommentarer (+add yours?)

  1. Trackback: Minipizza « Mia Sommer
  2. Trackback: Ærtebøffer | Mia Sommer
  3. Trackback: Minipizzaer | Mia Sommer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: