Tomatsuppe

Der er mange måder at lave tomatsuppe, og dette er min version. Denne tomatsuppe er ret fyldig og mætter godt. Jeg har udviklet opskriften gennem længere tid, og jeg synes, at den smager præcis, som en tomatsuppe skal.

IMG_0751.resized

Ingredienser:
4-5 gulerødder
7 stængler bladselleri
1 porre
2 røde snackpebre
4 spsk. rød balsamico
4 spsk. sojasovs
3-4 fed hvidløg
2 liter tomatjuice
1 dåse tomatpure
2 bouillonterninger
2 tsk. sukker
1 tsk. paprika

Fremgangsmåde:
Skær gulerødder, bladselleri, porre og snakpebre i skiver. Put grøntsagerne og presset hvidløg i en gryde og steg det i balsamico og sojasovs i 5-10 minutter.
Tilsæt tomatjuice, tomatpure, bouillonterninger, sukker og paprika. Lad det simre i 10-15 minutter, til grøntsagerne er bløde, og blend derefter suppen med en stavblender.

Smag til med salt, peber og evt. chili.

Spises for eksempel sammen med brød, suppehorn eller bulgur.

Tip:
Tilsæt for eksempel hakket frisk ingefær, persille eller basilikum til suppen.

IMG_0746.resized

IMG_0750.resized

IMG_0796.resized

Advertisements

2 kommentarer (+add yours?)

  1. livets krusninger
    Sep 27, 2013 @ 09:06:26

    Mmmm hvor ser det godt ud! Det bedste ved tomatsuppe, er at der er SÅ mange forskellige versioner, men de smager altid godt 😀

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: