Jordbær-kakao-milkshake

Hav altid modne bananer i fryseren og plantemælk på køl, så du er klar til at lave en iskold milkshake. Det er både en sund og mættende dessert eller mellemmåltid, som jeg selv og mine børn er vilde med. Denne er overdådig, fordi den både indeholder jordbær og kakao, hvilket smager super godt sammen, men man kan naturligvis nøjes med at lave den ene variant.

P.S. Modne eller overmodne bananer skrælles og skæres ud, inden de lægges i fryseren.

IMG_5226.re

Cirka 1 liter – til 2-3 personer

Ingredienser:
Jordbærsmag:
200 g frosne jordbær
200 g banan
2 dl sojamælk eller mandelmælk

Kakaosmag:
300 g frossen banan
2 spsk. kakaopulver
2,5 dl sojamælk eller mandelmælk

Forslag til pynt:
Friske jordbær
Kokosmel
Hakkede nødder
Smeltet chokolade
Spiselige blomster

Fremgangsmåde:
Blend først ingredienserne til jordbærmilkshaken i en foodprocessor eller blender. Smag evt. til med sukker eller ahornsirup, hvis milkshaken skal være sødere. Put milkshaken i en stor glasbeholder.

Skyl foodprocessoren eller blenderen og blend derefter ingredienserne til kakaomilkshaken. Smag evt. til med sukker eller ahornsirup og kakao. Hæld kakaomilkshaken oven på jordbærmilkshaken og pynt med bær eller andet.

Nyd den, mens den er iskold.

Tip: Gem gamle glasbeholdere, som der har været mad i, f.eks. glas fra syltede agurker, syltetøj og mosede tomater, da de er fine at servere milkshakes og andet i.

IMG_5263.re

 

2 kommentarer (+add yours?)

  1. Tove
    Jul 05, 2016 @ 13:11:36

    Jeg lavede denne milkshake til mine børnebørn og de elskede den! Virkelig lækker konsistens og man kan ikke andet end at nyde den!

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: