Kakao-hummus

Hummus er det pålæg, som jeg har lavet flest gange i mit liv, fordi det simpelthen smager så godt og er sundt og nemt. Jeg har altid lavet det i forskellige varianter, men først for nylig er jeg begyndt at lave det i en sød kakao-variant. Det er så lækkert, og det er stadig virkelig sundt, for det er sødet med dadler, og der er ikke tilsat fedt og sukker som i en normal nutella.

IMG_1369

Ingredienser:
1 dåse kikærter (240 g kogte)
150 g bløde dadler
100 g hasselnødder
2 spsk. kakaopulver
1 tsk. vaniljesukker (kan undlades)
1 dl vand

Fremgangsmåde:
Dræn vandet fra kikærterne og fjern stenene fra dadlerne. Blend alle ingredienserne i en foodprocessor til en cremet og ensartet masse. Bruges som smørepålæg på brød.

Tip: Denne kakao-hummus kan fryses ligesom alle andre slags hummus.

IMG_1325

IMG_1342

5 kommentarer (+add yours?)

  1. A
    maj 08, 2018 @ 21:25:02

    Hej Mia, hvor længe kan den cirka holde sig tror du? 🙂

    Svar

  2. Trackback: Bananpandekager | Mia Sommer
  3. Danielle
    aug 20, 2018 @ 10:29:51

    Kan man lave den med mandler?

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: